Over ons

PB Services

Wie zijn wij?

PB Services is opgericht door Peter Becks (PB) in 2002, destijds met al ruim 25 jaar ervaring in allerlei soorten etiketten en Bano'k aanhechtproducten (voor onder andere kartonnen kledingkaartjes). Startend vanuit huis (in Nijmegen) is PB Services uitgegroeid tot een team van 5 familieleden werkend vanuit een kantoor/magazijn te Elst (tussen Arnhem en Nijmegen). Onze korte lijnen zorgen voor flexibiliteit, we denken met u mee én staan altijd klaar voor de klant. 

Wat leveren wij?

PB Services verkoopt een uitgebreid assortiment aan producten. De basis van ons assortiment bestaat uit etiketten, beprijzingsmateriaal en verpakkingsmateriaal. Sinds de oprichting in 2002 hebben we ons assortiment beetje bij beetje uitgebreid tot een totaalpakket aan artikelen waardoor de inkoop van onze klanten eenvoudiger wordt. Deze uitbreiding is iets wat ook hedendaags nog steeds gebeurd en wordt mede mogelijk gemaakt door onze leergierigheid en connecties. Zie onze productpagina voor een overzicht van het assortiment.

Wie zijn onze klanten?

Ons klanten bestand is zeer divers, denk o.a. aan retailers, productiebedrijven, pharmaceuten en allerlei bedrijven uit de logistieke sector. Dus u past er ook zeker tussen. Denkt u te groot zijn voor ons? Of bent u bang hoge prijzen te betalen omdat u niet zoveel gebruikt? Door onze connecties en volumes kunnen zowel grote als kleine afnemers goed bij ons terecht.  

Waarom kiezen voor PB Services?

Waarom zou u voor PB Services kiezen? Voor onszelf en voor vele (trouwe) klanten die onze werkwijze inmiddels hebben ervaren is het antwoord hierop heel simpel; wij zijn betrouwbaar en flexibel. Het prijsniveau is zeker belangrijk, maar uiteindelijk net dat beetje extra (service) bieden is wat ons uniek maakt. Bij ons krijgt u betaalbare service. Wij kunnen ons met veel belovende woorden aan u verkopen, maar uiteindelijk moet u het zelf ervaren door contact met ons op te nemen... 

Wij komen graag bij u langs, maar uiteraard bent u ook bij ons in Elst van harte welkom.